Věk: 20
Talenty: MM (7/57/7)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=TrustakerZkušenosti s raidy: Od OL raidů po UD vše, odraidováno poměrně hodně, jenom s Algalonem jsem ještě neměl tu čest, ale podle videí je to lama
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Hrát můžu ve všední dny od nejdřív 17:30 aspoň do půlnoci, podle toho, jak moc se chci vyspat
O víkendu můžu klidně 24h. Jde o to, že musí bejt nálada, když nejni a nejni mě potřeba tak se bez wow obejdu i celej den, dva, ale zas když někdo napíše nedělá mi problém přijít
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Bohužel, ve všední dny kvůli práci nejdřív 17:30, spíš 35 (podle busu).
Mumble/Mikrofon: Ano, zvuk dobrý.
Screen UI: http://svetobrazku.cz/upload/images/klz1322075934d.jpg Bohužel nemám foto z raidu tak aspoň takhle. Raid mám celej zobrazenej pod sebou, shift+m mapka je v raidu vyplá, místo ní dmg meter. Target of target šoupnu
Vím, že to neni ideální UI, ale mě vyhovuje
Raid FPS: Omezovač zaplej na 64, při fightu neklesá pod 40, jenom tam, kde to klesá všem. Když sem u svýho PC, FPS mě neomezuje. Problém je, že každej druhej víkend jezdím domů a tam je mašina co měla v Naxxu při fightu 4fps
Dá se s tím taky hrát, ale ne 100%.
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Poctivě vypiplaná
Jak hraji za svou class: V první řadě samozřejmě hit cap. Nemám arpen eq, takže gemy všechny agi. Staty sbírám agi, AP, crit. Rotace... vlastně se nedá mluvit o rotaci, ale spíš o prioritách. Výjimka je pálit chiméru po SS, kvůli 15% větší dmg. Jinak priority Serpent-Chiméra-Aimed-Arcane-SS(vychází 3x). Od 20% neřadím Kill Shot na první místo, ale za chiméru, ta dává zdá se mi víc, nebo aspoň dávala. Když je málo many tak hážu vipera před SS. Nejdřív samozřejmě marku. Vlastně už je to dlouho,co sem byl poslední raid, ale vzpomínám si že při BL odpálit cd. Krom RF, zbytečně rychlej SS pak. Většinou sem stihl cd odpálit i víckrát za fight, takže hned na začátku po prvním protočení "rotace" aby do BL doběhly cd. Pak polknout mana potku a rychle resetovat aggro FD
Profky mám skinning a alchemku, lidi se mi kvůli tomu smějou, ale náhodou je to drsný
Macra mám takový ty obyčejný, silencing shot a kill command pod každou střelou. No ale za tu dobu co sem nehrál se toho hodně změnilo, takže budu ještě testovat, co já vím, třeba sem teď napsal nějaký kraviny.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Ani ne, když si mě RL nevybere, určitě pro to má důvod. (To neznamená, že by mi raidy byly ukradený.) Leda když se tam dostane nějaká větší a víc neužitečná lama na kterou mám pivku, to se mnou nejni k vydržení
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Sledovat nejnovější drby? Jistě!
Něco o sobě: Jeden z těch co sou celej den v práci u PC a nemůžou se dočkat až vypadnou domů k PC. Kancelářská krysa u KIA MOTORS addělení Aftersales (vzali mi kalendáře s nahotinkama, že na ně de prej vidět z chodby). O víkendu sem chlastal a poblil se jen trošku. To je vše co o sobě nechci říct
Rád se směju a čím morbidnější humor, tím líp.
Koho u nás znáš: Znám od vás spoustu lidí, ale oni neznají mě
Jenom Tirbe a Thomy
Předchozí guilda: Dlouhou dobu Ashes of Phoenix, nějakou dobu jsem tam byl GuM. Neleavnul bych, ale dali sme si klasickou "letní přestávku" a já šel s pár dalšíma do The Uprising. Před prázninama sem přestal pravidelně hrát, o práznidnách se věnoval přítelkyni, našel si práci v praze a přestěhoval se, pomalu se začínám zabíhat a mám zase víc času na wow.
Důvod odchodu: Asi rozpad, nevím ani co se stalo pořádně, nikdo mi to neřek
Proč chceš jít právě k nám: Tirbe mě zlákal. ... Dobrá, napíšu svůj příběh
v AoP jsem byl dlouhou dobu na prvním místě v dmg na raidech. V Uprising jsem se přetahoval s Čašualtym
Nikdy mi ale nepřišlo, že bych byl tak dobrej hunter, abych měl být na prvních příčkách. Na druhou stranu když sem poslouchal hemzy ostatních rádoby nejlepších hunterů na serveru, nevěděl sem, jestli se mám smát, nebo brečet z toho, jak prasí huntery (to platí dodnes). Ještě než sem přestal hrát mě chytila touha zkusit si zaraidovat s top guildou a porovnat síly s opravdu dobrýma hráčema. Jenže guildu sem leavnout nechtěl a top guildy těžko někoho vezmou s sebou na raid protože poprosí
Takže to bylo trochu na draka a možná to byl důvod proč sem si musel dát pauzu. Wow nějakou chvíli už zase hraju, ale spíš než za huntera za altíka disco priesta (Trusbringer). Kdybych ale dostal příležitost splnit si svojí touhu a zjistit za co doopravdy stojím mezi profíkama, do hunty bych se zase zahrál
Tirbe mi napsal když sem byl s altem VoA, že sháníte huntera a že by chtěl mě, tak jsem zde, abyste mě posoudili, jestli za něco stojím.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Měli byste mě přijmout, abyste si mě otestovali a poznali mě
Pravda, že na každým bossovi nejedu na 100%, ale když na tom záleží umím zabrat co mi síly stačí
Na raidy se maximálně snažím udělat si vždycky čas, neafkuju, nezdržuju, dodržuju čas. Po wipu se nevztekám, ani nehážu flintu do žita, radši dobíhám. Na prvním raidu to asi nebude úplně to pravý, ale kdybych mohl zajít s váma 10m nebo nebo něco staršího, snad bych se do toho rychle dostal. K aktivitě a zapálení řeknu to, že při ročním farmení Naxxu sem chyběl 1x nebo 2x, jinak každej tejden v raidu.
Rychlost internetového připojení: 120Mb/s, spolubydla chytá wifinu, já z něj cucám kabelem. Problémy se stabilitou nejsou, jen se mi 2x stalo že mi blbec nic neřek, istaloval nějaký aktualizace a odpojilo mě to
A jednou mi potkan překousal kabel.
Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 16
Děkuji za vyslechnutí