Věk: (sice je to malo ale pristup a spravanie jako decko urcite nemam
Talenty: ele/resto (resto nepouzivam kedze na ne nemam eq
(najprv treba spravit main az potom off)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Lulko gs 4398
Zkušenosti s raidy: vsetko okrem yoga a algalona (skusenost aj s the undying a samozrejme cele glory of the hero
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: 5h a viac cez vikendy 12+
cize som tu skoro stale ako to ide
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: nevidim v tom problem
kludne aj v i nych hodinach
Mumble/Mikrofon: ano/ano (ale nerad hovorim bo mam na p..u hlas
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... 81137.jpg/ (to v strede je addon oppie funguje to podobne ako v hre asasins creed je to zaujimave a mozete si tam dat spely ake chcete)
Raid FPS: nieco okolo 20
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: poctivo vyexpena (lepsi pocit z dobre vykonanej prace )
Jak hraji za svou class: gemy sa snazim hlavne haste a sp crit mam skor z itemov enchy som si dal z engineeringu a hlavne ench na handkach na haste vyuzivam asi najviac , presunme sa ako hram v raidoch
samozrejme kupujem si flasky a este par skilu a budem davat aj rybky
v raide hram asi tak ze si zosynchronizujem totemy s inimy shamanmi ak sa nachadzaju v raide
zapnem si flamentogue weapon a tak ... v rotacii pouzivam klasicky najpr flame shock pak burst chain boltky a udrzujem flame shock stale niekedy dam frost shock totemy podla potreby a taktik pripadne niekedy dohealujem hracov ked treba bl odplaujem preistotu az na prikaz raid leadera
nikto predsa nechce nejaky picing
a to by bolo asi vsetko co ma napada
Vadí ti když se nedostaneš na raid: koli jednemu raidu sa cely svet nezhruti
pojdem nabuduce
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?
na co by asi tak bylo kdybych ho nenavstevoval ?
Něco o sobě: nieco o mne ?
fuu
takze wowko hram asi 4 roky shamika asi tak rok (prevazne pve) inac studujem na gymply s vybornym prospechom
okrem wowka mam rad korcule a basket
ale aj tak prevazne sedim za pc
inac volam sa Ľubomír
Koho u nás znáš: zatim nikoho no dufam ze sa to zmeni
Předchozí guilda: knight of the round
Důvod odchodu: sice u nich ete som ale chystam sa odist z dovodu ze je tam strasne malo ludi offline nic sa neplanuje v kalendari okrem ud neochotny ludia su tam a je to tam celkovo ako keby tam skapal pes
Proč chceš jít právě k nám: proc ?
asi proto ze sem s par lidma od vas byl 2x ud10 hm a vyzerate byt super kolektiv
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: sice vam asik bude vadit moj vek , ale nevadi mi pomoct hocijakemu clenovi gildy ci uz poskladat nejake to hc ale ist mu s niecim pomoct a ucastnujem sa takmer na vsetkych raidoch a som komunikativny
Rychlost internetového připojení: ukazuje mi tu 54 mb/s
ale ked stahujem tak to stahuje cez tych 300kb/s takze net je v pohode a uz toboz nepada
Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30
- OK
PS : ospravedlnujem sa cechom ktory to budu muset citat a niecomu nebudu rozumet
a ospravedlnujem sa ze som nepouzil diakritiku to uz je zvyk maniaka