Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Dacles/ hunter MM

Předmět příspěvku: Dacles/ hunter MM
PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 18:45:35 
Věk: 19
Talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... &cn=Dacles
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &cn=Dacles
Zkušenosti s raidy: Vše co jde na twinu (v ud vše na 10ce odprogresované a na 25 krom mirka, freyi a yogga na hm a také algalona vše)
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: v podstatě, co příjdu domů ze školy nebo z posilky, zhruba tak 5 hodin denně, když se jde raid klidně i víc
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano, ale od října mám přípravné kurzy, takže jen každou druhou sobotu
Mumble/Mikrofon: Mám oboje
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 71848.jpg/
Raid FPS: kolem 20
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpená
Jak hraji za svou class: Gemuji agilitum protože dává ap a crit, equip se snažím brát s, co nejvíce critem, agi a ap, což i vypovídalo o staech, které se snažím maxovat.
Před pullem dám marku, pokud ji jiný hunter nemá vytalentěnou, násladně misdirekt na tanka a následuje, serpent, chimera, aimed, arcane a se steady shotou doplňuji cd. Při bl zapínám rapid fire s call of the wild, vystřelím rotaci a readines a celé opakuji.
Staty jsou self bufed a jen ty, které považuji za důležité: agi: 1438, ap: 5155, hit: 235, crit: 42%
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Většinou si najdu místo toho zábavu, takže ani ne
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Samozřejmě

Něco o sobě: Jsem z Kralic na hané a jmenuji se Tomáš. Studiji posledním rokem Obchodní akademii v Prostějově. Rád posedím s kamarády u piva a chodím do posilky. Poslouchám hlavně trance a metal-trance.
Koho u nás v znáš: Něco mi říkají nicky jako Mysterie, Tobycz, Ghotrek, Chrigel, Ram a další
Předchozí guilda: Nisiar
Důvod odchodu: Nekonečně dlouhé buffování před bossem, lidé neustále afkovali a vedení si nedovedlo sjednat pořádek. Také raidy stály, čím dál více za prd.
Proč chceš jít právě k nám: Už jsem zde jednou byla rád bych se dostal zpátky, ale pochopím, když se neodaří :)
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Co na to říct... Jsem celkem aktivní hráč, který se přizpůsobí situaci a podmínkám.

Rychlost internetového připojení: 3mb/s u silinetu

Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30
- OK

Předmět příspěvku: Re: Dacles/ hunter MM
PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 19:03:47 
Pro

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 20:34:16 

PROTI - Prý jsi už byl v guildě a už tě tu nikdy víc nechtějí, ale nevím proč přesně.

PříspěvekNapsal: pát 16. zář 2011 16:20:03 
Jak sem řekl, nebudu se divit, když mě nevemete. Já potkat takového retarda taky bych mu nejradši nafackoval. Co už no, změnu musí posoudit ti, co mě odsoudili :)

PříspěvekNapsal: pát 16. zář 2011 19:53:11 
neznám ho a nwm co se tu událo,takže to nehodnotím,ae co se týče přihlášky,eq, a zkušeností tak vypadáš solidně,takže za to bych byl PRO

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 6:40:58 

Nevyplatí se ti víc Glyph of Kill shot? A co bindy na ability s vetsim CD jak 2 minuty? Já vím, že právě protože mají dlouhej CD na nich nemáš bindy, ale když je musíš naklikávat tak ztratíš akorát DPS, místo toho abys ho při tech CD pořádně rozje. Nevidím Potion of Speed.
Deterence, Disengage to stejný.

Abych pravdu řekl, už mě sere, že každej umí tahat top dps, ale nedokáže přežít dokonce fightu. Když něco posere mají mu pomáhat jeho PvP ability..Který ale nemá třeba vytažený a nebo je hledá na barech 5 vteřin..

Pokud má Call of the Wild a Rapid Fire stejnej CD, tak bych si na to udělal macro...

NEUTRAL

A pokud by ses k nám přece jen dostal, tak si ty taktiky na bosse, který jsi napsal nahoře odprogressuješ 1100x na youtube..Tihle bossové dělají problém i nám a když tam vezmeme někoho kdo neví vo co go, tak se nikam nepohnem

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 8:37:54 
Dete, Disengage i FD mám na barech :) Potion of speed a Call of the wild mam v macru s Rapid Fire :) Co se týče těch bindů, tak bych možná něco zkusit mohl, ale myslím, že to výsledek DPS nijak rapidně nezmění :)

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 8:40:38 

Kdyz se rekne ze se bude hazet BL a ty musis vsechno pozapinat do 2 vterin, tak nevim jestli to stihnes bez bindu...protoze nez to naklikas tak mas par vterin v **** a klesne ti aspon o 200 dps...

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 8:45:05 
nekdo rika ze te tu nechcou, ja te neznam, ale pokud to nebudes jebat, a nebudes nejakej dement, tak bych to z tebou zkusil..........takze sem spise PRO

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 10:15:50 
Proto mám všechno pod jedním makrem :)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další