Věk: 18
Talenty: Holy 51/5/15 Druhé holy vás nejspíš zajímat nebude.
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=AntissaZkušenosti s raidy: Na Twinstaru minimální. Avšak 3 roky zkušeností s raidy od OS až po ICC z jiného serveru.
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Teoreticky i 10 třeba ale zkoušet to nehodlám
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Ve většině případů mám.
Mumble/Mikrofon: bez probmlému
Screen UI: Používám classicke UI Blizzardu . Tudiž mýslím nepodstatné ukazovat screen. Nic jiného kromě bindů by jste nevideli.
Raid FPS: stabilně 60 bez zatíženého PC
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Darovaná
Jak hraji za svou class: U healu nevím jak popsat.
Můžu tak možna říct,že socketuju a enchantuju v nejvíce případech intel. Můžu dodat,že za holy paladina hraji 3 roky ,tak by jste třeba poznali samyi styl hraní.
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Pouze kdyby mi bylo dopředu řečeno, že půjdu a na poslední chvíly to někdo změnil. Jinak bez problému.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Ano
Něco o sobě: Jmenuji se Erik,studuji střední odbornou školu (IT/Elektro). Pochazím z Olomouce a v současné době bydlím v Brně. Záliby: PC,elektronika,přátele a ta moje potvora (přítelkyně)
Koho u nás v znáš: Prakticky nezám nikoho. Pouze člověk Explosion,který mi nabídl ať si zkusím napsat přihlášku.
Předchozí guilda: Při darované postavě nemám ponětí.
Důvod odchodu: -
Proč chceš jít právě k nám: Žádný specifický důvod
Nikoho na serveru neznám tak toužím poznat nějaké nové lidi a zároveň si užít PVE.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Celkem dobré zkušenosti s WoW. Avšak stejně si myslím,že na prvním místě jde podle mě v guildě o kolektiv . Což je věc po ,které pátrám nejvíce.
A přece jen dávám přednost kolektivu než equipu. A myslím si ,že takovýchhle lidí ubýva ....... Bohužel.
Rychlost internetového připojení: 30/15mb
Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = Že by to bylo 0?
(Pokud se tedy x = krát)