Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Duddy;Death Knight; Unholy/Unholy PvP

Předmět příspěvku: Duddy;Death Knight; Unholy/Unholy PvP
PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 16:18:27 
Věk:17
Talenty:Unholy 14/3/54
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Duddy
Zkušenosti s raidy: Hlavní bude asi UD 25man xD UD 10man FC kromě Algalona nebyl čas ale mam ho odprogresovano asi 5-6hodin / UD 25man mi chybý pouze Algalon/Mimiron HM a Yogg+0 jinak všechno mam down
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Podle volného času a nálady
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Mam akorad občas budu muset jít dřív kuli vstávnaní do školy vstávam fakt brzo a špatně se mi leze z postele xD a to platí jenom v neděly a přes týden
Mumble/Mikrofon: Mikrák mam a Mumble mam také pro mě nejlepší volba xD
Screen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=ejaruv&s=7
Raid FPS:Něco přes 80fps podle zatížení počítače[/b]
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená:Dk tudíš vyexpil xD
Jak hraji za svou class:No Dk sem začal hrát okrajově už od začátku wotlku ale teď to bude 2,5roku co ho hraju a zaměřuji se na něj pořádně a rok a něco ho mam na Twinu xD No za Dk jsem vyzkoušel snad všechny kombinace talentu od PvP Blood až po PvE Hybrid Frost s 2Handou ale moje nejoblíbenější pro PvE je 100% Unholy xD Prostě Základ jsou capy a pak jen Strengh trošku toho Haste kuli autoattacku který je v mém dps na velmi dobré příčce a doplnující talenty z Frostu pak nákej ten Crit aby to trochu šupil xD ArP vůbec na Unholy totalně přebytečnej stat xD U Unholy jedu přes DC a muj Blood podspec kuli SS a přes Dotky to je ten 3 ve Frost + Glyp takže od všeho něco xD
Vadí ti když se nedostaneš na raid:Ani ne xD neposeru se když občas nepudu aspoň nebudu u toho tolik sedět xD
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?Na forum koukám každej den co novýho naky změni a tak podle mě je to duležité bejt v obraze a vědět co se děje xD

Něco o sobě:Martý jméno mé xD bydlím v Mostě ( Severní čechy xD ) studuji obor Bezpečnost právní činnost a moje zálibi patří DnB SteP a DnB Music + i to wowko trošku xD pak ještě hraju kulečník, občas nakej ten florballek xD Mám rád srandu a hlavně když u toho teče alkohol nebo čoudí marijanka xD
Koho u nás v znáš:Gaspi/Shalis/Digitus
Předchozí guilda:RavenCrest
Důvod odchodu:Sklamání guildy od strany vedení a jejích přistup k řešení problemů např. Neaktivita z mé strany byl sem přibližně 3 měsice od založení guildy sem byl každej raid kromě snad dvou ID. Nedávno asi před 14 dněma sem se domluval s GuM, že v té době nemam moc čas na raidy kuli škole a když sem měl čas tak byl full Raid takže sem ani nemohl a jeho důvod kicku byla neaktivita na které se schodlo celé vedení. Další důvod byla neznalost classy. Jak už jsem psal že jsem vyskoušel všechno a rád experimentuju s EQ a s talentama a ne vždy byly idealní na dps a jejich důvod že mam malé dps přitom v tom období kdy sem chodil se talentama Unholy které sem použival nikdy sem neklesl pod 5 místo v dmg. No prostě jedním slovem demence a když sem jim psal že mi mohli něco říc nebo mě upozornit a dohodnout se nákou formou domluvy na to už asi žadná slova nezbyla. Tuto guildu sem měl velmi rád a jejích některé členy a co se tíče progressu byla velmi úspěšná ve velmi krátké době ale tímhle jednáním u mě hluboce klesly.
Proč chceš jít právě k nám:Chci najít kvalitní guildu jak z pohledu progressu tak i kolektivu a mezi vámi sou mí dobří přátele a taky si pořádně zaraidovat xD
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příimout:Budu se snažit o kvalitní přistup v raidu tak i v guilde samotné spolu s vyhověním každého rozkazu od velkých pánu nahoře xD a taky mam něco jako menší DnB Radio xD a hraju i napřání, učelově to bylo jako Guild Radio xD

[b]Rychlost internetového připojení: Obrázek

Předmět příspěvku: Re: Duddy;Death Knight; Unholy/Unholy PvP
PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 16:25:38 
Ještě zapoměl napsat EQ xD v PvE mam 4600+- podle trinketu a několik itemu které měnim podle druhu bosse xD

PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 20:11:42 
PROTI unholy DK jsou 2 :cry:

PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 21:08:07 
Já bych mu dal šanci..PRO

PříspěvekNapsal: pon 03. říj 2011 21:23:07 

Máme moc DK..Nedostal by ses na raidy.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ]