Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Cnx, PROT/Arms

Předmět příspěvku: Cnx, PROT/Arms
PříspěvekNapsal: ned 23. říj 2011 22:31:42 
Věk: 18
Talenty: Prot (15/3/53) /Arms (PvP), popřípadě změním na Fury
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... imos&n=Cnx
Zkušenosti s raidy: znám všechny taktiky na UD na všechny bosse, (TOC i ICC jako třešnička na dortu)
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: v týdnu podle školy, ale o víkendu jedu nonstop :-)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ano, ale jen o víkendy ( v týdnu podle testů ve škole...)
Mumble/Mikrofon: ano/ano
Screen UI: http://i51.tinypic.com/rmpr2q.jpg
Raid FPS: nemám screen TPS
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: koupená, ale warra co sem vyexpil jsem prodal protože se měl pauzu s wowkem
Jak hraji za svou class: lehký nad průměr :-) nejsem žádný imba skill imho za warra umim jelikož ho hraju už 4 roky v kuse :-D
Vadí ti když se nedostaneš na raid: žíly mi to trhat nebude a nemám v compu jen wowko :-D
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? ano

Něco o sobě: Studuju Sportovní gymnázium, hraju basket a závodně lyžuju. Wowko hraju už dlouhou dobu a ledacos jsem už v něm zažil. Na twinu hraju od Tbc skoro od založení.
Koho u nás v znáš: Gaspi
Předchozí guilda: Ravencrest
Důvod odchodu: blbci ve vedení, nerozumí omluvence, že jsem pryč a proto kick z guildy
Proč chceš jít právě k nám: chci jít do kvalitní guildy, která nemá problém s UD a chci už konečně rozjet nějaký ten progres imho u vás to bude spíš farma... :-D
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: jelikož bych rád pomohl lidem s 10, abych řekl pravdu 25 raidy mě baví méně než 10. Takže bych mohl být nápomocen hlavně pro ty 10. Ale 25 si zajdu také rád. A podle toho co většina lídí říká je 10 moc nebaví. Takže vaši main tanci můžou mít na 10 raidy volno ;-)

Rychlost internetového připojení: odezva do 20ms, download 22 Mb/s, upload 3 Mb/s

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2x 0 = 12

Předmět příspěvku: Re: Cnx, PROT/Arms
PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 1:06:41 

na 10 raidy by jsi se jako tank hodil, chodime totiz tri grupy a nekdy ty tanci proste nejsou , na 25 je narvano a tanci sou, warior tank je hrozne papirovej oproti protadinoj(ten by bodnul vic), ani freju to samo neutankuje :D, momentalne jsme docela plny, jeste te zamykat nebudu pockam co na to ostatni, myslim ze sanci moc nemas

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 1:10:31 

Je to tak, maximalne jako tank na 10tky a to si myslim ze by nevyhovovalo ani tobe ani nam, nemel by si se jak equipnout pak. Tanci na 25 sou full (mam prota v dobrym gearu ale mam smulu :X) ... myslim si ze by to nemelo cenu tu jen tak behat 10man od 10manu ...
PROTI

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 6:54:40 

- Sám píšeš, že by si sa v podstate stotožnil s rolou tanka 10man runov. Keďže ich fakt chodíme 3 za id ja by som ťa úplne nezatracoval. Natož, že niektorí čo to tankovať "musia" si môžu potom zadmgovať (Psychi, ThX, ...).
- Eq na armory vidím pvp, takže to hodnotiť nemôžem
- Moje ÁNO/NIE neznamená nič, ale aj tak by som ti dal minimálne šancu sa ukázať na nejakom 10man, takže za mňa NEUTRAL

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 9:37:27 

Thomyeah píše:
Tanci na 25 sou full (mam prota v dobrym gearu ale mam smulu :X)
PROTI

Sem ti rikal ze si muzes zatankovat na 25m., rad bych si totiz zadmgoval :D... JInak u tebe neni snad co resit tanku je moc,jedine snad jednoho protadina tadze proti

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 11:36:16 
Proti

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 12:06:16 

Máme moc tanků! Ješte Blecha vychytá jak přežít Big Bang a na 100% by ses nedostal na žadnej raid..

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 17:46:22 
Ok no. Chtěl jsem to aspoň zkusit :-) ale ty 10 vám budu tankovat rád a že se nedostanu na 25 mě ani moc netrápí a s equipem starosti nemám :-) myslim že mi stačí full T8,5

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 18:10:19 

Taky jsem spíše PROTI.

PříspěvekNapsal: pon 24. říj 2011 21:12:21 
Na 10many tanka určitě potřebujeme vzhledem ktomu,že si někdo veme 2main tanky(editioner a smazska) na achiv run a pak si nemůžu ani složit desitku PRO EQ a ne pro achivy..takže jsem 100% PRO

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další