Věk: 18
Odkaz na Armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... gn=Les+BosZkušenosti s raidy: WOW hraji 4 roky zkušenosti mám většinu na 100 % Naxx 10/25 , OS,EOE, VOA a UD tak 70 %
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Po-Pa 5-7 hodin O výkendu třeba celý den
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Kromě středy ano mám trenink.
Mumble/Mikrofon: ANO samozřejmost
Screen UI: Chybý zádný nemám samozřejmně all mám nabindovaný a do raidů používám addond HealBot
Raid FPS: 50
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: vyexpil
Jak hraji za svou class: Gemy jedu ALL do intelu, itemi se snazím do haste + crit , Staty: 2170 sp, 580 haste 26 % crit
Vadí ti když se nedostaneš na raid: No když bych byl nahlášený (zapsaný) na raid a 20 min pred mi oznámili ze nejdu tak by mě asi vadilo ale jinak ne..
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum: ano
Něco o sobě: Jmenuji se Martin studuji Střední Průmyslovou Školu obor Elektronické Počítačové systémy v Třebíčí. Hraji závodně fotbal a florbal.
Koho u nás znáš: Dobře neznám nikoho ale rád se seznámim
Předchozí guilda: Les Bos
Důvod odchodu: Malá aktivita chození raidů
Proč chceš jít právě k nám: Protože vím že gilda je velmi kvalitní chodí aktivně raidy. Hráči v gilde jsou zkušení a rozumní.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Myslým si že bych mohl gilde pomoct z chozením raidů. Pomáháním ostatním hráčům ( vyráběním socketů, farmením apod.)
Rychlost internetového připojení: 10mb
Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 8