Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Forbidden, Resto shaman

Předmět příspěvku: Forbidden, Resto shaman
PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 21:29:23 
Věk:18
Talenty:Resto/Ele(ale celý môj ele eq tvori v podstate iba T7.5 set)
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Forbidden
Zkušenosti s raidy:skúsenosti mám zo všetkým čo je na Twinstare otvorené, v UD tiež zo všetkým okrem yogga a Algalona. Taktiky ale som z netu naučený a ak mi dáte šancu myslím že budem vedieť rýchlo premeniť teóriu na prax
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: tak okolo 5-6
Máš čas v hodinách 17:00-22:00:cez týždeň určite, cez víkend by to občas možno mohol byť problém ale ak to bude potrebné myslím že si to budem vedieť zariadiť
Mumble/Mikrofon:ano/ano
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/94/91907532.png/
Raid FPS:30+
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená:vyexpil sám
Jak hraji za svou class:tak hlavne idem haste a ten aj gemujem, udržujem si aj dostatočne vysoký crit(keďže je to môj hlavný zdroj many počas fightu), čo sa týka samotného healovania tak hlavne chain heal, pokial treba niekoho rýchlo dohealovať alebo sú ludia ďaleko od seba tak LHW/Riptide/HW(ak mám aktivované Tidal Waves) a samozrejme držim earth shield na tankovi. Haste z eng a trollskú racialku zapínam podla toho ako je treba(napr pri XT počas tantrumu atď)
Vadí ti když se nedostaneš na raid:nie, WoWko predsa len nie je to jediné pri čom trávim čas
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?no ak si viem denne nájsť 5 hodín na WoWko, neaký ten čas na fórum si určite nájdem : )

Něco o sobě:tak volám sa Patrik, žijem v malej dedine na západe Slovenska, chodím na gympel ktorá tento rok dúfam úspešne ukončím, mím rád hry, filmy, rock, metal, a rád si vybehnem s kamošmi nekam na pivo
Koho u nás v znáš:Ejdiho a možno aj Teu si na mňa ešte spomenie
Předchozí guilda:The Uprising
Důvod odchodu:spoliji sa s Moss
Proč chceš jít právě k nám:pretože z toho čo viem ste kvalitna PvE guilda a zz tých zopár raidov ktoré som bol s ľuďmi od vás mám pocit že ste aj fajn kolektív
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: môžem poskytnúť aktivitu, ochotu, trpezlivosť pri progresse a po tom roku a pol čo shamana hrám hadam aj nejaku trochu skillu : D

Rychlost internetového připojení: 8 Mb/s

Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30

TŘI
SEDM
OSM
PATNÁCT
TŘICET
- OK

Předmět příspěvku: Re: Forbidden, Resto shaman
PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 21:36:41 

Jsem v guildě velmi krátkou dobu nato abych psal PRO nebo PROTI ... ale Forbiho znám z Uprisingu a vím že je schopný člověk. Takže kdyby aspoň něco velmi málo znamenalo moje PRO tak bych byl rád.

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:08:19 
Proti a to z jednoduchého důvodu přiznám se ani jsem přihlášku nečetl,ae už tedka je na raidu vždy 7healeru+tedka se dobral thomyeah..kdyby si byl main ele to by byla jiná..

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:16:07 

Je fakt že healu začíná být pěkný nadbytek ale pravdou je že jediný aktivní resto sham jen Kahili takže jeden do zálohy by se hodil + kdyby ti nevadilo při nadbytku healu dávat ele tak bych byl i PRO

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:17:21 

healeru je mooooooooooc z vlastni zkusenosti vim kdyz sem skladal treba UD 10 ze sem musel i healery co nemeli dmg offspec kicknoutmbohuzel
PROTI

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:37:27 
tak nevadilo by mi davat ele, ale ako vravim eq na ele moc nemam...minimalne aspom ten hit by to este neaky chcelo

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:38:26 
pardon zabudol som v tom predoslom prispevku napisat meno

PříspěvekNapsal: čtv 15. zář 2011 22:46:11 

Ikdyz vezmu v potaz, ze AKTIVNICH healu je tu fakt dost (pokud vim momentalne 2x pala, 2x druid (+jeden na zkousku), 1x shaman, 3x priest), tak musim byt PRO

Precejen, vetsina healeru ma dmg spec a EQ (a skill samozrejme) srovnatelny s mainy ostatnich - ze, Elbondo? :mrgreen:

A vzhledem k tomu, ze forbiho znam z Uprisingu, kde nas vsechny prehealoval ( to ja jsem za resto druida mohl jen cumet), tak nemuzu rict nic jinyho, nez: skill, takze jsem minimalne pro to, dat mu sanci, musel by si ale pocitat s tim, ze se obcas na raid (obzvlast na progress) treba nemusis dostat

PříspěvekNapsal: pát 16. zář 2011 16:45:59 
Ejdi s tym samozrejme pocitam a nemam s tym problem

PříspěvekNapsal: sob 17. zář 2011 8:46:46 
Dalsiho healera? nemame healuru az moc? .....no nevm, vypada sice dobre, a kdyz ho i znate z minuly guildy ale nevm....PRO na inv, ale nevm jak se bude dostavat na raid...nebo nekdo jinej

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ]