Věk: 18
Talenty: Demo/Popřípadě Destro.
Odkaz na Armory: Jsem čerstvě převeden a nemůžu se najít takže zítra aktualizuju;)
Jinak 3x Conq 1x T8 full Uld / EOE 25 / OS 25 Doplnky(4550GS+/-)
Zkušenosti s raidy: Full Clear od začátku Wotlku až na Algalona.
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Podle potřeby,většinou jsem tu tak od 17:00 do 24:00
podle chuti:)
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Jop,pokud mě nedokope přítelkyně abych k ní došel:D ale většinou to neřeší;)
Mumble/Mikrofon: Vše mám.
Screen UI: http://imageshack.us/f/707/96305815.png/Raid FPS: Nový PC:D Takže asi full FPS
neměřím;)
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Vyexpil
Jak hraji za svou class: Nemyslím si že špatně,byl jsem dlouho v guildě s necydem,blechou,takže mi pomáhali vytáčet co nejvíc jsem mohl
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Jako hlavou nabíhat do stěny nebudu,ale moc rád se zůčastním;)
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Jistě:)
Něco o sobě: Je mi 19,bydlím v malém velkoměstě:D Nový jičín.Hrál jsem asi 13 Let Hokej,který jsem kvůli zkažené fyzičce opustil
Mám přítelkyni se kterou jsem něco kolem 2 Let,samozřejmě chápe že má někdy Wowko přednost:Dtakže v tomhle je tolerantní,baví mě raidy,líbí se
mi sehraný tým,takže doufám že budu jen k užitku.
Koho u nás v znáš: Naroxar,Necydo(dlouhodobý aréna i PVE parťák),Blecha
Předchozí guilda: Spameři
Důvod odchodu: přestalo kvalitní PVE,většinou se ani raidy neskládaly,prostě to bylo cele na prd,
navíc GuM přestal hrát.
Proč chceš jít právě k nám: Protože,hledám guildu s kvalitním jádrem,kvalitním PVE a co se týče skládání raidu
tak hlavně aktivní.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Rád se zůčastním každého raidu co se nabídne,jsem ochotný vůči
ostatním,nevadí mi pomáhat lidem,nejsem výbušný
a hlavně ne(teda doufám) namyšlený
všechno s klidem;)
Rychlost internetového připojení: 18 MB linka moc se v tom nevyznám
ale stahuju 2 MB/S
Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 = 0