Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Najada, elemental shaman

Předmět příspěvku: Najada, elemental shaman
PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 19:38:22 
Věk: 23
Talenty: twinhead.twinstar.cz/?talent#hEh0qcdItGfzAo0xxco
Odkaz na Armory: arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Najada
EQ neni uplne top, porad mi chybi asi 5 itemu (ring algalo, boty yogg, stit thorim, back IC)
Zkušenosti s raidy: vse na TWS
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: snažim se co nejmin to jde ale i tak jsem tak a 5 hodinach, kdyz nsjsem u WoW tak beztak jsem na IRC nebo u PC na mobilu
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: ANO, vyjimkou je UT a ST kde jsem tento semestr ve skole
Mumble/Mikrofon: ANO
Screen UI: imageshack.us/photo/my-images/233/wowscrnshot061811215109.jpg/
nemam uplne to same, ale velmi podobne
Raid FPS: ANO, mam :twisted: nevim kolik mivam ale v celym UD nemam problem na max detailech
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: expena
Jak hraji za svou class: hit cap, haste cap, maximalizace SP, na ToC hard haste cap a maximalizace SP
CHL a LvB zatim na CD, drzim FS spamuju bolty, odpalujem trinkety a vse na CD, SP do BL, pak SP do EM, jinak sis SP na CD i EM na CD
Vadí ti když se nedostaneš na raid: jo celkem jo, ale zalezi na podminkach, vedet to dopredu, tak to neni problem, kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? jo, proc by ne

Něco o sobě: Jsem Tomas, jsem od Plzne , studuju v Praze na CZU, letos bych mel udelat stanice, BP, od toho se take odviji ma aktivita
Koho u nás v znáš: osobne asi nikoho
Předchozí guilda: titans
Důvod odchodu: no prisle jsem tam od ali moc jsem se u hordy nerozkoukaval, maji zajimave raidy, asi nic co by mi extra vadilo, ale kdyz kouknu na RP a GMOTD tak se chci dovedet jak to vypada s tim kdy bude 10men a aby se lidi zapiisovali na RP, kdyz tam kouknu a je tam 16 lidi, tak jako nevim no, kdyz je raid tak by lidi meli zapsat, at e to jakkoliv
Proč chceš jít právě k nám: chci stalou guildu, kde nehrozi rozpad, jelikoz bych zasel aj to ICC nekdy
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: no myslim si ze za shamana vim, encountery se daji taky zvladnout, ikdyz obcas mam slabsi den, ale to poznam dopredu ze by to nemelo smysl, horsi je ze nevim jak to budu mit s aktivitou, prece jen SOBOTA jako main den je takova divna, problem s tim nemam, ale vyjmecne mam nejake akce, s nedeli problem nemam ikdyz hrotit ToC uz ted, to je na vas, ten RF neni zly

Rychlost internetového připojení: 8Mb ?

Vypočítej tento přiklad:
2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 x 0 =
16

Předmět příspěvku: Re: Najada, elemental shaman
PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 21:25:45 

Začnu asi tvým přechodem k hordě. Tvoje první přihláška směřovala do SoDy, myslím, že spíš s najivitou, že se tam dostaneš, potom co píšeš na forum z nudy. Důvod nevím, jaký byl, když jsi psal to co jsi o nich psal. Asi jsi to o nich nemyslel tak vážně a spíš jsi je provokoval ze srandy. Jenže oni jsou na to háklivý a nikdy na provokace nezapomínají. Takže tě tam nevzali. Pak ses asi díval na forum k Hordě, jaký guildy co hledají a našel jsi TitanS, takže sis tam dal přihlášku a vzali tě. No a nelíbí se ti, že nechodí 10many a nezapisujou se na Raid Planer. U nás se na Raid Planer zapisovat musí a přísně se to trestá, ale na 10many se u nás sere s prominutím ještě víc, ne že by nikdo nechtěl jít, ale nejsou na ně tanci. Momentálně jeden nemá PC a ostatní nemají čas přes týden. Takže pokud hledáš guildu kvůli 10manu, jsi tu špatně.

Dál bych se chtěl pobavit o tvým přehnaným sebevědomým. Omlouvá tě částečně, že jsi z Plzně, protože "tuten" kout ČR je zvláštní, protože Steny, Epidemy, apod. hráči, kteří ti asi nic neříkají jsou taky z Plzně a hodně jsem s něma nevycházel, takže doufám, že se tu nebude opakovat to stejný :P . Asi náhoda, že mám smůlu na lidi z Plzeňskýho kraje. No, ale to je to míň podstatný. Ohledně tvýho sebevědomý, otázka "Musím si psát přihlášku?" a věta "Asi půjdu k vám do guildy." smrdí až trochu moc jistotou, že se k nám 100% dostaneš. Buď jsi mentalista a nebo si moc myslíš. Tak jednoduchý ti to za to neudělám už jen z principu.

Citace:
Vadí ti když se nedostaneš na raid: jo celkem jo, ale zalezi na podminkach, vedet to dopredu, tak to neni problem, kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni

Reaguju přesně na tu poslední větu, "kdyby mi zaclo neco blbnout tak to taky problem neni". To jsem buď trochu nepochopil a nebo je to spíš problém, protože nebudeš moc přijít na raid a my budeme nasraní, že zase nebude ten ele shaman na raidu :D a pak tě kicknem za neaktivitu. Takže o tom jestli to je problem, že ti začne něco blbnout nebo ne by se dalo polemizovat.

Citace:
Jak hraji za svou class: hit cap, haste cap, maximalizace SP, na ToC hard haste cap a maximalizace SP
CHL a LvB zatim na CD, drzim FS spamuju bolty, odpalujem trinkety a vse na CD, SP do BL, pak SP do EM, jinak sis SP na CD i EM na CD

Jak chceš dát Hard Cap při ToC a zároveň maximalizovat Spell Power? Díky za vysvětlění, protože podle Aryju to nejde! Když je delší Fight, vychází ti mana na celej fight, když dáváš CL? Nebo ho dáváš jen na Clearcasting?

Citace:

Aryju chce jít Resto, ty pokud budeš 100% aktivní na Soboty a Neděle, tak se dostaneš na každej raid. Pokud ne, tak se střídáte s Aryju za Ele...Pokud budete oba, Aryju Resto a ty Ele...

Citace:
Proč chceš jít právě k nám: chci stalou guildu, kde nehrozi rozpad, jelikoz bych zasel aj to ICC nekdy

ICC?:D Čekal bych, že chceš zajít spíš ToC. Jinak doufám, že se budeš aktivně podílet na zkoušení encouteru před otevřením. To by sis u mě šplhnul, protože Aryju na to momentálně sere. :D

Citace:
Rychlost internetového připojení: 8Mb ?

To se nás ptáš?:D Ne, tak jestli nemáš 512 kbit/s tak to je v poho..
__________________________________________________________________________________________________

Dal sis původně přihlášku do SoDy, takže je to pro tebe asi guilda na prvním místě, kdyby se ti naskytla možnost, dostat se tam, vysral by ses na nás a šel tam?

Co se týče tvýho UI, myslím, že ti toho tam hodně chybí. Máš monitor jako kráva, tak to sakra nějak využiju néé? Addon na DoTky, Cooldowny, Procy, ani jeden takovej tam nevidím a je to základ toho TOP DPS, co můžes vytáhnout. Nehledě na to, že klikíš Thunderstorm, Potion of Speed nevidím ani na baru, Elemental Mastery, taky click. Takže si to pěkně nabinduj, ať můžeš být aspoň v TOP 5 dmgerech. Protože Cooldowny jsou od toho, aby ti zvýšili DPS, ne proto, aby tě zdržovali než je zapneš! Pěkne na nějaky TAB, CAPSLOCK nebo macro na středník. Prostě chci vidět ty bindy na všem. Mana Potky?:D Rly? Nemáš addon na Clearcasting, abys věděl kdy dás Chain Lightning.

Nevidím v tvým Screenu DPS, takže nevím kolik taháš, každopádně Screen DPS dodej, je to povinný pro přijetí lidí, které neznáme.

Na Armory máš PvP equip, takže si nasaď PvE, dej relog a nech ho pak uložit, ať se můžeme podívat, co pěknýho máš na sobě. Díky.

Shrnutí:

+ Věk
+ Skill
+ Znalost taktik
+ Přihláška

- Starý Screen UI
- Blizz UI + Xperl :cry: bleee
- Chybí screen DPS
- Myslím, že nejsi moc tolerantní, co se týče věcí v guildě. Někdy se daří a někdy hold ne
- Clicker! Aspoň co se týká Cooldownu.

Dodej vše, co jsem uvedl nahoře a uvídím jak se rozhodnu. Přeju pěkný zbytek dne.

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 21:41:38 
tak kdyby se naskytla ... ne, ja quildy rozhodne stridam nerad
s tou sodou, sem to zkousel ikdyz jsem temer vedel ze to dopadne jak to dopadlo, ale tak zkusil jsem to zejo :D

DPS
http://img85.imageshack.us/img85/3170/w ... 185249.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/6398 ... 182017.jpg

tak jako sobota nedele kord ted neni problem :-)

a to ze jsem nedal prihlasku hned k vam,, vis asi jakou mate reputaci :D ale na to ja kaslu, ja chci radne raidovat a s tom ze bych nebyl tolerantni, to bych moc nerikal , ja bych rekl ze jsem dost toletantni viz pusobeni v HHH, tam jsem toleroval mnoho veci, a to ze me tam odsad par lidi proste potrebovalo dostat, to se proste stane, pripominky ktere jsme mel byly opravnene opodstatnene a stojim si za nima i ted (ale to ej tak kdyz nikdo nechce slyset co dela blbe a neni naklonen o tom ani diskutovat a protiargumentovat)

s manou vychazim uplne vpohode ani ten CHL neni treba extra hlidat

jako aj to ToC, bude dobre, nemam problem to jit Xkrat vyzkouset, ale ne zas uplne tvrde to progressovat

na dummy klidne zajdu, a ten PvE fiha to asi spis ingame

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 21:42:50 
ten 10men mi zajima kvuli lootu a par achievum co tam nemam a loot je ciste jen algalon ring, ale nemam problem to chodit cele

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 21:54:30 
PRO bych byl za vsechno co te tak malo znam atd, atd, fajn psychinka ma v necem pravdu, ty bindy a takovy, v tom nevidim zase problem, i kdyz od tebe bych teda cekal skill na 100%
- to ze si sel k titans, tam se ti to nelibilo, fajn beru, jdes to zkusit jinam, i kdyz 14 dni nebo jak dlouho si tam byl na poznani guildy podle me nestaci, me zase tak nevadi...

Ale jina vec, nesleduju forky ostatnich guild, to se me fakt nechce, ale ze ty sis podal prihlasku do Sody? ty od kteryho bylo na forku jen o neco min (nechci te urazit, mozna vic, nevm presne-D) hatu na ten egoistickej pytel sracek jmenem la***** jako ode me, pak se to uklidnilo, ze vsech stran, RF byly dobugovany, a myslel sem ze to co k nim obcas pises, k tem jejich screenum, topicum, komentum ze je to s vetsi davkou ironie a vysmechu, jen neattacknutelnou formou, ale kdyz si vezmu ze v tom ironie nebyla a ty jsi jim celou dobu strkal pomalu ale jiste prstiky do prdele jen aby jsi mohl jit do guildy kde jak si sam rikal ze kazdej zije v jinym svete a jejich ego nezna hranice (a mnoho dalsiho) tak me rekni co si o tom mam asi tak myslet?? co by sis o tom myslel ty?
(do sody bych cekal ze si da prihlasku 97% servru, ale tebe bych jeste nedavno na 100% typoval na ty 3 % -D)

Necham to na ostatnich at si to rozhodnou

Naposledy upravil Klimax dne pát 25. lis 2011 21:55:00, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 21:54:51 

Citace:
a to ze jsem nedal prihlasku hned k vam,, vis asi jakou mate reputaci :D

a vis jakou mas reputaci ty?:D ja osobne ale na reputace a podobny sracky kaslu ve WoW..takze tak

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 22:03:23 

Mě by spíš zajímalo, potom, co jsi hnusnýho psatl SoDĚ proč sis k nim dal přihlášku? Protože dali Realm First, když byl Yogg Twinlike a dalo se tam všechno kitovat? Nebo co? SoDA je jinak na stejné urovni jako ostatní guildy. Pořád nechápu, jaktože člověk jako ty napíše "Přihlášku si k vám dávám, až teď kvůli špatné reputaci vaší guildy, člověk, kterej tu reputaci má sám totalně v piči a dá přednost guildě, která si vybuguje RF a té guildě do které jsi nehorázně jebal na TS forum, chceš najednou jít. Zajímalo by mě, co se ti na SoDě zdá lepšího než je u nás a přes všechno to, co jsi o nich psal na forum tě to donutilo napsat si k nim přihlášku. Díky za podrobnou odpověď..

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 22:18:16 
sakra vy jste moc hrotici, na to asi uz nemam :evil:

davat si bindy na vsechny nesmysly(vsichni vime ze o tom to neni), zpovidat se z minulosti ... sorry, to nebudu

reste prihlasku jak lezi, ingame muzu na dummy a ten EQ, zbytek otazek uz neberu, hrat kvalitne to jo, ale hrotit to do posledniho milisekundy na to sem uz starej

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 22:21:24 

Za mna ANO . Ele sa zide a to ze sa nenecha tahat za nos berem skor ako + ako -

PříspěvekNapsal: pát 25. lis 2011 22:22:58 
ja chtel proste vedet jak to je, a bylo takto sem si o tom udelal svoje a tak ende tim toto, a jak sem rekl, necham to na ostatnich, za me neutral --

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další