Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

DESTRO/Demo Warlock

Předmět příspěvku: DESTRO/Demo Warlock
PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 9:36:13 
Věk: 21

Talenty: Momentálně jedu kvůli faktu, že nemám guildu a slabší, ne úplně vymazlený gear (4,4k gs +-), primárně Destro. Vy hledáte full time Dema, jak sesbírám nějaký další gear, plánuju mít obě PvE specky s tím, že Demo udělám full raid support a budu ho používat hlavně do 25m, destro si nechám na 10m kde nebude co boostit a bude potřeba vyšší damage i bez full boostů. Jinak pokuď bylo myšleno jak mám naklikaný talenty tak se to odvíjí podle toho, jaký mám momentálně gear.

Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Yuffiie

Zkušenosti s raidy: Hrál jsem tady na Twinu se svojím lockem ještě na TBC. Potom mě kamarádi zlanařili na offik tak jsem postavu dal do uschovy mladšímu bratranci a vrátil jsem se teprve nedávno. Jelikož jsem na offi trefil zrovna do středu ulduar sezony a všelijakejma blizzard akcema (přiveď kamaráda, začáteční zvýhodnění atd) jsem měl několikatinásobně zvýšeněj experience rate a postava byla vyexpená během týdne, chytl jsem na Wotlku velký kus Ulduaru a všechny následující raidy. Tady na twinu jsem byl ulduar jen párkrát a z velký části je to stejný, aspoň to co jsem byl, takže v tom by problém být neměl.

Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: Podle osobního času a potřeb guildy, rodiči fakt už omezován nejsem :D

Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Jistě

Mumble/Mikrofon: Mumble mám i když jeho přiznivcem nejsem. Mikrofon je samožřejmostí pro raidy.

Screen UI: Momentálně nejsem na počítači s wowkem, vyscreenuju a uploadnu později když to nebude vadit. Jinak používám základní Blizzardovský UI se svojima bindama. Adony: recount, dbm, omen a power auras.

Raid FPS: Záleží pokuď jsem doma na svojem stolním PC nebo na koleji s laptopem, ale oboje je hratelný. Dokuď se mě to nezačne sekat tak fps nezkoumám. Na koleji bývá občas problém s netem, ale není to tak častý a jsem doma hodně.

Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: 0-70 na TBC, na Wotlk jsem už jen gearoval.

Jak hraji za svou class: No Destro rotace asi takhle: nahodím fel armor, firestone na zbraň, (zapiju flasku, sním jídlo :D ) a následně: na bosse pvní cursa, pokuď není třeba tongues (například pro lepší interupty brundira) házím coe. Pak už jen systémem priorit: držím immolate, na cooldown conflagrate, na cooldown chaos bolt, spamuju incinerate. Obnovuju Lifetap, když je potřeba mana plným rankem, když ne, obnovuju rankem 1 aby healeři měli míň práce. Hlídám si peta aby něco špatně nepullnul, ale jinak i ten imp v dps pomůže. Jinak se snažím raidu pomáhat co to jde, člověk by v raidu neměl být jen aby udělal to co se po něm chce ale duchapřítomně udělal i to, na co většina zapomíná. Takže banish/fear/soulshater, snažím se držet si chytře umístěnej demonic port. Až budu mít aspoň těch 14 procent hitu, změním talenty a naházím to do Soul Leeche.

Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nevadí, ale chtělo by to aby to aby fungoval dobře group calendar / raid planner, aby člověk věděl předem a kdyžtak nechodil.

Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Samozřejmě, guilda má nějaky zavedený pravidla, tak by se každý měl přizpůsobit.

Něco o sobě: Jmenuju se Štěpán, je mě 21 a studuju na VŠCHT v Praze. Pocházím poblíž od Prahy, nicméně spoje jsou tak blbý, že jsem na koleji, kde ovšem problém hrát nění. Mezi ostatní zájmy patří rekreačně sport, rád si zajdu zaplavat nebo na fotbal s kamošema. Dále hudba, rád si poslechnu nějakej rock případně mekčí metal a dále všechny takový ty věci, který lidi v mojem věku dělaj.

Koho u nás v znáš: Včera v raidu jsem se bavil s člověkem co to leaderoval, Olle se tuším jmenoval, a říkal, že tady má maina a že ste hodně solidní a slušná guilda, což mě taky podle fora zdá, takže si teď píšu tuto přihlášku. Jinak ne, ale rád poznám :)

Předchozí guilda: Uff.. poslední guildu jsem měl na TBC a to už si nepamatuju, jak se jmenovala.. Ja si vzpomenu a dodám to i s tim screenem UI co po mě chcete. Jinak čím to protahoval bratranec opravdu nevím.

Důvod odchodu: Odchod na offi.

Proč chceš jít právě k nám: viz co jsem napsal v bodu o dva posty blíž + teda, že si myslím, že guilda je na WoWku úplně to nejdůležitější a bez zapadnutí do správnýho kolektivu bych to ani nehrál.

Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Hledáte solidního locka, což já snad s trochu lepším gearem budu. Jsem opora do všech raidů, mám prochozený všechny wotlk raidy takže snad i nějaká pomoc do budoucího progressu. Jinak jsem v pohodě komunikativní klučina a dokážu si čas přizpůsobit tak, abych k něčemu byl.

Rychlost internetového připojení: Na koleji si nejsem jistej, co to je za net, doma jedu teda přes Wi-fi místního sdružení, rychlost je dobra, ale třeba při bouřce to rádo vypadává. Tak doufam, že jich nebude moc.

Které z následujícíh čísel nepatří mezi ostatní?
2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30

TŘI
SEDM
OSM
PATNÁCT
TŘICET

To jsou fakt hodně divný číselný posloupnosti.
V první řadě by se oboje dali rozdělit na lichá a sudá čísla, pak je tam hodně čísel dělitelných třemi. Jinak je tam málo prvočísel, takže vyloučit by šly i ty. Pokuď tam je nějaká dalši posloupnost, potřeboval bych další rozvoj řady.

Předmět příspěvku: Re: DESTRO/Demo Warlock
PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 9:49:10 

ani sem to nedocetl jako to je dlouhy kazdopadne ten clovek k nam chce vypada dobre

PRO

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 14:06:06 
PRO, neni co dodat.

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 14:29:13 

Také Pro.

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 16:12:51 

Screen UI pls a jinak PRO

+ Fakt luxusní přihláška, respekt
+ Věk
+ Rozum
+ Zkušenosti
+ Aktivita
- Nevím přes všechny ty + nemůžu najít nic špatnýho :D

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 16:24:31 

Perfektně zpracovaná přihláška, vypadáš zkušeně a rozumně.
jsem PRO

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 17:36:22 

TL / DR :roll:
Pro, ale vidim to spis jako demo

btw. super prihlaska ;)

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 17:49:21 

PRO

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 21:57:38 

mame nove pekne forum a lidi zacali konecne psat prihlasky na urovni ? :)

PRO

PříspěvekNapsal: stř 14. zář 2011 22:07:57 

Přijat jako Demo lock.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ]