Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 

Žádost o přijetí do guildy / Druid resto

Předmět příspěvku: Žádost o přijetí do guildy / Druid resto
PříspěvekNapsal: pon 12. zář 2011 22:14:49 
Věk: 19
Talenty: Resto
Odkaz na Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Thomyeah
Zkušenosti s raidy: Všechny zde otevřené instance sem prošel a zkušenosti mám se všemi bossi kromě algalona.
Kolik hodin denně můžeš průměrně hrát WoW: přibližně 6hodin.
Máš čas v hodinách 17:00-22:00: Za normálních podmíněk ANO. Bohužel teď do doby 20.října máme v práci fofr, takže děláme 12hod. včetně soboty. tzn. od 6-18. po 20. říjnu budu dělat normálně od 6-15. takže bych mohl být VŽDY připraven na raid.
Mumble/Mikrofon: ANO/ANO
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/705/wowscrnshot091211230251.jpg/
Raid FPS:50-60FPS
Postavu jsi sám vyexpil nebo je koupená: Výměna za méhe warriora, z důvodu nespokojenosti PvE (nebavil mě). Resto druid je jediná postava, která mě baví v PvE a nehraju ho poprvé.
Jak hraji za svou class: Gemy mám kombinované, ještě něco málo na SPIRIT, pak převážne SP a HASTE. Rotace sou vcelku proměnlivé podle situace co se zrovna vyžaduje, jestli healuji main tanka nebo celý raid. Většinou healuji raid stylem nahotkovat toho kdo právě umírá, přinejhoršim ho vyhealovat swiftmendem + Nourishem(po nahotkování, větší healy s nourishem. Equip mám zatím z části UD a NAXX25 (4512GS).
Vadí ti když se nedostaneš na raid: Nevadí, mám i jiné oblíbené hry, nebo OFFLINE záliby.
Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Jestli to bude vyžadováno tak ANO.

Něco o sobě: Jmenuji se Tomáš Hamouz, je mi 19let. a jsem z Litvínova. Baví mě PC hry, akce s kámošema a tuning aut (aktivně). Právě sem odmaturoval a nyní už pracuji, za rok uvažuji o VŠ.
Koho u nás v znáš: Téměr nikoho, maximálně TEU z předchozí G The uprising.
Předchozí guilda:The uprising(po sloučení MosstrooperS)
Důvod odchodu: Neaktivita lidí.
Proč chceš jít právě k nám: Rád bych se dostal opět do správného kolektivu a do pohody při raidovaní, od doby co se má předchozí guilda spojila se toho hodně změnilo.
Důvod, proč si myslíš, že bychom tě měli příjmout: Jsem člověk, který dokáže pomoci a poskytnout pomoc či radu. Znám více charů než jen druida. Jsem vnímavý a dokážu vyslechnout a splnit co se po mě chce.

Rychlost internetového připojení: 10Mb/s.

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí do guildy / Druid resto
PříspěvekNapsal: úte 13. zář 2011 8:53:18 

Healerů je v guildě nadbytek PROTI

Předmět příspěvku: Re: Žádost o přijetí do guildy / Druid resto
PříspěvekNapsal: úte 13. zář 2011 20:19:17 
Ja som proti, myslim ze dvaja aktivni resto druidi stacia.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ]